Insinöörien rekrytoinnit

Ainutlaatuista synergiaa Staffgaten yhteistyökumppanilta – insinööritoimisto Reminet tarjoaa kustannustehokkaan, helpon ja turvallisen väylän insinöörien työllistymiseen.

Suunnittelutoimistossamme Lahdessa teemme erilaisia suunnitteluprojekteja ja samalla valmistelemme vuokratöihin lähtevien suunnittelijoiden kykyä vastata asiakkaiden tarpeisiin. Kouluttajamme ja opastajamme ovat insinöörejä, jotka ovat työskennelleet käytännön suunnittelutöissä vuosia ja osaavat perehdyttää henkilöt asiakkaan tehtäviin. Tarvittaessa myös lisäkouluttamme työntekijöitämme töiden aloittamisen jälkeen. Tällä tavoin pyrimme vaikuttamaan tuottavan työn nopeuttamiseen yrityksessänne.

Kandidaattien laadunvarmistus

Voimme varmistua suorarekrytointien laadusta testaamalla hakijat rekrytointiprosessin aikana asiakkaan toiveen mukaan esimerkiksi käyttämällä haluttuja ohjelmistoja, tekniikoita tai tehtäviä. Testauksen yhteydessä voimme arvioida mm. kandidaatin tiimityötaitoja, työtehokkuutta ja laatua. Lisäksi työn aloituksen jälkeen voimme tarjota tukea sopimuksen mukaan.

Koulutusprosessi

Kouluttajamme ovat kokeneempia suunnittelijoita ja omaavat käytännön kokemusta tyypillisistä teollisuuden ja rakentamisen insinööritehtävistä. Toteutamme yleensä 0-5 vuotta kokemusta kerryttäneiden tai vastavalmistuneiden suunnitteluinsinöörien rekrytointeja. Meillä on toimiva koulutus- ja perehdytysprosessi, minkä ansiosta uudet työntekijät pääsevät tavallista nopeammin käsiksi yrityksesi tuottavaan työhön. Erityisesti mekaniikkasuunnittelussa teemme projekteja asiakkaan tarpeen mukaan.

Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme, että saat sitä osaamista, mitä tarvitset!

Prosessikuvaus

Henkilöhaku

(alkukarsinta ja henkilökohtaiset haastattelut)

Työntekijätarpeen kartoitus ja toimialan tuntemus
Tehtäväkuvauksien tuottaminen
Valintakriteerien määrittely
Hakukanavien määrittely

Hakutekstien tuottaminen

Ilmoitusten laatiminen ja toimittaminen hakukanaviin
Työpaikkaan liittyvien tiedusteluihin vastaaminen

Hakemusten läpikäynti ja esikarsinta

Puhelinhaastattelut
Henkilökohtaiset haastattelut
Referenssitarkastukset

Parhaiden ehdokkaiden esittely työnantajalle

Tilaaja tarvittaessa valitsee / haastattelee sopivat henkilöt

Mahdollinen koulutus / perehdytys tarpeen mukaan

Asiaankuuluvat työvälineet ja vaatetus sopimuksen mukaan

Työnteko aloitetaan. Johtamisen tuki, tiedottaminen ja seuranta.

Mikäli Suomesta ei löydy tarvitsemaasi osaajaa, kansainvälinen rekrytointimme auttaa.