Insinöörien ja toimihenkilöiden rekrytoinnit

Toteutamme yleensä 0-5 vuotta kokemusta kerryttäneiden tai vastavalmistuneiden suunnitteluinsinöörien rekrytointeja. Meillä on toimivat koulutus- ja perehdytysprosessit, minkä ansiosta uudet työntekijät pääsevät tavallista nopeammin käsiksi yrityksesi tuottavaan työhön. Erityisesti mekaniikkasuunnittelussa teemme projekteja asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakasprojektimme sijaitsevat pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä ja Etelä-Suomessa.

Perehdytys ja koulutus

Tarjoamme hakijoillemme parhaan mahdollisen avun onnistumiseen rekrytoinnissa. Panostamme yhteistyöhön nykyaikaisilla tavoilla ja toimimme ketterästi ja nuorekkaasti. Pyrimme tekemään paljon enemmän kuin pelkän rekrytoinnin ja tarjoamme parhaan mahdollisen esimiestuen. Kauttamme on mahdollista myös saada työn aloituksen jälkeen tukea sopimuksen mukaan. 

Kouluttajamme ovat kokeneempia suunnittelijoita ja omaavat käytännön kokemusta tyypillisistä teollisuuden ja rakentamisen tehtävistä. Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme, että saat sitä osaamista, mitä tarvitset!

Mikäli olet työnhakija ja etsit uusia haasteita, laita meille vapaamuotoinen hakemus. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä joukkoomme!

Mikäli Suomesta ei löydy tarvitsemaasi osaajaa, kansainvälinen rekrytointimme auttaa.