Kauttamme IT-osaajia suomalaisyrityksiin

Jos et löydä Suomesta ammattitaitoista IT-henkilöstöä tarpeisiisi, palvelumme kautta saat sopivan osaajan kansainvälisiltä työmarkkinoilta. Kokemuksemme kansainvälisen työvoiman järjestämisestä ja IT-alan tehtävistä antaa meille valmiuden toimia strategisena kumppanina yrityksesi kanssa. Olemme tukenasi kehittäessäsi kilpailuetua ja kasvua.

Käytämme laajaa kansainvälistä kumppanuusverkostoamme löytääksemme asiakkaan tarpeisiin sopivat henkilöt. Kansainvälisessä verkostossamme meillä on kotimaisten yhteistyökumppaneiden ja oppilaitosten lisäksi henkilöstöpalvelualan yrityksiä ja eri alojen oppilaitoksia ulkomailla useassa maassa, mm. Ukrainassa, Moldovassa, Venäjällä, Kazakstanissa ja se laajenee koko ajan.

Kokeneet rekrytointikonsulttimme valitsevat asiakkaiden tarpeiden pohjalta sopivimmat henkilöt. Lisäksi yhteistyökumppaneillamme sekä meillä on mahdollisuus antaa lisäkoulutusta tarpeen mukaan. Testaamme valittujen henkilöiden kyvyt sopimuksen mukaan sekä selvitämme heidän työtaustansa huolellisesti.

Alla kevyt esittely yhteistyön kulusta:

Henkilöhaku

Työntekijätarpeen kartoitus
Tehtäväkuvauksien tuottaminen
Valintakriteerien määrittely
Hakukanavien ja alueen määrittely

Esikarsinta

Puhelinhaastattelut
Henkilökohtaiset haastattelut
Referenssi- ja taustatarkastukset
Testaukset

Sopivimpien ehdokkaiden esittely työnantajalle

Tilaaja tarvittaessa valitsee / haastattelee sopivat henkilöt

Henkilön maahantulon järjestäminen

(viranomaisasiat ja työnteon edellytykset)

Mahdollinen lisäkoulutus / perehdytys tarpeen mukaan

Asiaankuuluvat työvälineet ja vaatetus sopimuksen mukaan

Työnteko aloitetaan. Johtamisen tuki, tiedottaminen ja seuranta.

Voimme varmistua rekrytointien laadusta testaamalla hakijat rekrytointiprosessin aikana asiakkaan toiveen mukaan esimerkiksi käyttämällä haluttuja ohjelmistoja, tekniikoita tai tehtäviä. Testauksen yhteydessä voimme arvioida mm. kandidaatin tiimityötaitoja, työnopeutta ja laatua.

Kansainvälisiltä markkinoilta löydetyt osaajat työskentelevät yrityksessäsi joko omalla palkkalistallasi tai toimivat vuokratyöperiaatteella kauttamme. Autamme työn aloituksen yhteydessä ja lisäkoulutamme tuottavan työn nopeuttamiseksi.

Autamme työntekijöitämme myös työnteossa tarvittavan kielitaidon parantamisessa sekä integraatioon liittyvissä asioissa, jotta sopeutuminen työntekoon ja elämiseen Suomessa tapahtuisi mahdollisimman hyvin.