Kansainvälinen rekrytointi

Laajan kansainvälisen kumppanuusverkostomme avulla löydämme asiakkaidemme tarpeisiin sopivat työntekijät. Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden, rakentamisen usean tason tehtäviin. Lähtökohtaisesti etsimme kuitenkin
aina paikallista työvoimaa ensin, ennen kuin laajennamme hakua ulkomaille.

Vuokratyöntekijämme edustavat eri alojen ammattilaisia ja tulevat sekä Suomesta että ulkomailta. Järjestämme yhden tai useamman henkilön lyhyisiin tai/ja pitkäaikaisiin työtehtäviin. Toimimme vain luotettavien rekrytointikumppaneiden kanssa ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Yhteistyökumppanimme löytyvät mm. Ukrainasta, Moldovasta, Venäjältä ja Kazakstanista.

Kansainvälisen työvoiman osalta hoidamme kaikki maahanmuuttoon ja työnteon aloittamiseen liittyvät asiat, kuten työviisumin haun, suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen ja verokortin hankinnan, pankkitilin avaamisen, asunnon ja kulkemisen järjestelyt, työvaatteet sekä työnteon edellyttämät työturva- ja muut mahdollisesti tarvittavat kurssit. Autamme työntekijöitämme myös tarvittavan kielitaidon parantamisessa sekä integraatioon liittyvissä asioissa, jotta sopeutuminen työntekoon ja elämiseen Suomessa tapahtuisi mahdollisimman hyvin.

Meillä on kokemusta ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoinnista jo yli 15 vuoden ajalta. Kuljemme kehityksen mukana ja pyrimme tuntemaan asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa mahdollisimman hyvin voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua. Henkilöstökonsulttimme ymmärtävät toiminta-alojemme erityispiirteet ja löytävät sopivat henkilöt yrityksesi tarpeisiin.

Palkkauksessa noudatamme aina Suomessa käytössä olevia yleissitovia työehtosopimuksia kullakin toimialalla. Voit rekrytoida avullamme ammattilaiset myös suoraan omille palkkalistoillesi.

Prosessikuvaus

Henkilöhaku

(alkukarsinta ja henkilökohtaiset haastattelut)

Työntekijätarpeen kartoitus ja toimialan tuntemus
Tehtäväkuvauksien tuottaminen
Valintakriteerien määrittely
Hakukanavien määrittely

Hakemusten läpikäynti

Puhelinhaastattelut
Henkilökohtaiset haastattelut
Referenssitarkastukset

Parhaiden ehdokkaiden esittely työnantajalle

Tilaaja tarvittaessa valitsee / haastattelee sopivat henkilöt

Henkilön maahantulon järjestäminen
(viranomaisasiat ja työnteon edellytykset)

Mahdollinen koulutus / perehdytys tarpeen mukaan

Asiaankuuluvat työvälineet ja vaatetus sopimuksen mukaan

Työnteko aloitetaan. Johtamisen tuki, tiedottaminen ja seuranta.

Tarjoamme turvallisen tavan löytää kansainvälistä työvoimaa aloille, joihin ei Suomesta osaajia löydy.

Tarjoamme myös kansainvälisten IT-alan ammattilaisten rekrytointeihin hiotun palvelun.
Lue lisää palvelusta täältä!