Myyntikoulutus

Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja asiantuntevaa myyntikoulutusta ja -valmennusta erilaisiin tarpeisiin. Oma kokemuksemme myynnin tehtävistä sekä yhteistyöverkostomme kautta saatava osaaminen takaavat sen että voimme räätälöidä juuri oikeanlaisen koulutuspaketin jolla myyntityöhön saadaan uutta nostetta – omaa osaamista kehittämällä ja myös asiakkaan näkökulmaa ymmärtämällä.

Esimiesvalmennus

Esimiehenä toimiminen vaatii jatkuvaa kehittymistä ja laajaa tietotaitoa oman alan organisaatioiden toimintamalleista. Meillä on tarjota eväät joilla esimiestyössä vastaantulevat haasteet voidaan kääntää voimavaroiksi ja sujuvasta henkilöjohtamisesta saadaan paras hyöty irti yrityksen ja koko henkilöstön eduksi.

Työyhteisövalmennus

Toimiva työyhteisö on jokaisen siinä toimivan etu ja lisää arjen mielekkyyttä monella tavalla. Yhteisöllisyys työntekijöiden kesken lisää aitoa vuorovaikutusta, vahvistaa ammatti-identiteettiä ja myös sopeutumista erilaisiin muutoksiin työpaikalla. Kauttamme saatte tilattua juuri teidän yrityksellenne mietityn valmennuskokonaisuuden, joka innostaa jatkossakin kehittämään sujuvampaa arkea ja löytämään uusia näkökulmia omasta työympäristöstä.

Työturvallisuus-, ratatyö- ja tulityökorttikoulutukset

Kauttamme tarvittavat turvallisuus- ja lupakoulutukset ammattitaidolla teollisuuden, asennustöiden ja rakennustyömaiden tarpeisiin. 

Heräsikö kysyttävää koulutuksista?

Ota yhteyttä niin kartoitamme yhdessä minkälainen koulutuspaketti
sopisi parhaiten yrityksenne tarpeisiin!