Suorarekrytointi ja vuokratyö

Toiminta-alueenamme on Lahti, Päijät-Häme, Uusimaa ja Etelä-Suomi. Asiakkaidemme toimitilojen ja työmaiden sijainnin mukaan palvelumme ulottuu tarvittaessa kaikkialle Suomeen.

Henkilöstövuokraus

Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden, rakentamisen ja hoitoalan usean tason tehtäviin. Vuokratyöntekijämme edustavat eri alojen ammattilaisia ja tulevat sekä Suomesta että ulkomailta. Voimme järjestää yhden tai useamman henkilön kerrallaan lyhyisiin ja/tai pitkäaikaisiin työtehtäviin. Voit maksaa toimeksiannosta kertakorvauksen tai hankkia meiltä vuokratyövoimaa aikaperusteisesti tai määräperusteisesti − etsimme sinulle yhdessä sopivan ratkaisun.

Rekrytointipalvelut

Tarjoamme ensiluokkaisia rekrytointipalveluita teollisuus-, rakennus- ja hoitoalalle. Henkilöstökonsulttimme ymmärtävät toiminta-alojemme erityispiirteet ja löytävät sopivat henkilöt yrityksesi tarpeisiin. Voit rekrytoida avullamme ammattilaiset suoraan omille palkkalistoillesi. Palvelumme kattaa kaiken sopivien ehdokkaiden etsimisestä ja haastatteluista aina perehdytykseen saakka − tarpeidesi mukaan. Vuokratyövoimana aloittaneen työntekijän siirtäminen omaan palvelukseen on myös mahdollista.

Tarvittaessa voimme toimia ”head hunterina” tilanteissa, joissa urakehityksestään ja ylenemismahdollisuuksistaan kiinnostuneet kovan luokan ammattilaiset etsivät uusia haasteita. Haemme henkilöitä, joilla on hyvä ammatillinen koulutus ja kattava työkokemus. Useimmiten nämä henkilöt ovat johto-, päällikkö- tai suunnittelutasoa. Sopivien tehtävien ilmaantuessa, kerromme heille asiakasyritystemme avoimista paikoista.

Suora rekrytointi on yrityksellesi edullinen tapa hankkia kovan luokan ammattilaisia. Veloitamme rekrytointipalkkion vain onnistuneista rekrytoinneista.

Laatu ja koulutus

Me huolehdimme siitä, että valitsemamme työntekijät ovat vahvoja oman alansa ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja oikea asenne työntekoon. Meillä on myös koulutus- ja perehdytysprosessit tarpeen ja alan mukaan.

Valitsemme työntekijät henkilökohtaisten haastattelujen perusteella, ja varmistamme, että työntekijöillä on motivaatiota uusien työtehtävien oppimiseen. Huolehdimme myös työntekijöiden tarvitsemista kursseista, vakuutuksista, turvavaatetuksesta.

Yhteistyön kulku

Henkilöhaku

(alkukarsinta ja henkilökohtaiset haastattelut)

Työntekijätarpeen kartoitus / toimialan tuntemus
Tehtäväkuvauksien tuottaminen
Valintakriteerien määrittely
Hakukanavien määrittely

Hakutekstien tuottaminen

Ilmoitusten laatiminen ja toimittaminen hakukanaviin
Työpaikkaan liittyvien tiedusteluihin vastaaminen

Hakemusten läpikäynti ja esikarsinta

Puhelinhaastattelut
Henkilökohtaiset haastattelut
Referenssitarkastukset

Sopivien ehdokkaiden esittely työnantajalle

Tilaaja tarvittaessa valitsee / haastattelee sopivat henkilöt

Mahdollinen koulutus / perehdytys tarpeen mukaan

Asiaankuuluvat työvälineet ja vaatetus sopimuksen mukaan

Työnteko aloitetaan. Johtamisen tuki, tiedottaminen ja seuranta.

Tarjoamme myös kansainvälisten IT-alan ammattilaisten rekrytointeihin hiotun palvelun.
Lue lisää palvelusta täältä!