Työnantajalle osaamisen kumppani

Staffgate on työnantajalle osaamisen kumppani, sillä olemme keskittyneet henkilöstövuokraukseen ja rekrytointipalveluihin. Olemme kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, jolla on myös kansainvälinen rekrytointiverkosto. Ajatuksenamme on yhdistää joustavasti työntekijöitä tarvitsevat työnantajat ja työtä tarvitsevat osaajat. Palvelumme kattavat työn ja tekijän yhteensovittamisen tarpeet rekrytoinnista työn toteuttamiseen asti.

Toimimme erityisesti Etelä-Suomen alueella, mutta asiakkaidemme toimitilojen ja työmaiden sijainnin mukaan palvelumme ulottuu tarvittaessa kaikkialle Suomeen. Välitämme työntekijöitä etenkin teollisuuden, tuotannon ja rakentamisen eri tehtäviin, mutta myös laaja-alaisesti monille aloille asiakaspalvelu,- asiantuntija-, esimies- sekä johtotehtäviin.

Työnantajalle tarjoamme henkilöstöpalveluja koko Suomen alueelle.

Staffgate - Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut.

Työnantajalle olemme oiva kumppani, sillä sinun on helppo toimia meidän kanssamme, koska puhumme yritysmaailmasta saadun kokemuksemme myötä kanssasi samaa kieltä. Voimme auttaa työnantajaa löytämään ammattitaitoista osaamista niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin työtarpeisiin, on se sitten tuotannollista tai asiantuntijatehtäviä. Pystymme auttamaan asiakkaitamme myös silloin, kun esimerkiksi investointihanke edellyttää laajempaa työvoiman rekrytointia. Voimme olla hankkeessa mukana jo sen suunnittelun alkuvaiheesta lähtien.

Palvelumme ytimessä on kolme asiaa, jotka auttavat työnantajaa oikean työntekijän rekrytoinnissa. Tunnistamme oikean osaajan oikeaan paikkaan – tässä kohtaa selvitämme työnhakijan osaamista, kokemusta ja motivaatiota. Arvostamme kaikenlaisia töitä – tunnemme toimialojen erityispiirteet ja työtehtävät vaatimuksineen. Panostamme erilaisiin yhteistyömuotoihin, verkostoitumiseen sekä erilaisten hakukanavien hyödyntämiseen.

Henkilöstövuokraus
Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden ja rakentamisen joka tason tehtäviin. Vuokratyöntekijämme edustavat eri alojen ammattilaisia ja tulevat sekä Suomesta että ulkomailta. Voimme järjestää yhden tai useamman henkilön kerrallaan lyhyisiin ja pitkäaikaisiin työtehtäviin.

Voit maksaa toimeksiannosta kertakorvauksen tai hankkia meiltä vuokratyövoimaa aikaperusteisesti tai määräperusteisesti – etsimme sinulle yhdessä sopivan ratkaisun.

Rekrytointipalvelut
Tarjoamme ensiluokkaisia rekrytointipalveluita monille eri aloille ja erilaisiin tehtäviin. Henkilöstökonsulttimme ymmärtävät alojen erityispiirteet ja löytävät sopivat henkilöt yrityksesi tarpeisiin. Voit rekrytoida avullamme myös ammattilaiset suoraan omille palkkalistoillesi.

Palvelumme kattaa kaiken sopivien ehdokkaiden etsimisestä ja haastatteluista aina perehdytykseen saakka – tarpeidesi mukaan. Vuokratyövoimana aloittaneen työntekijän siirtäminen omaan palvelukseen on myös mahdollista.

Laatu ja koulutukset
Me Staffgatella huolehdimme siitä, että valitsemamme työntekijät ovat vahvoja oman alansa ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja kova motivaatio ahkeraan työntekoon.

Kaikki työntekijät valitaan henkilökohtaisten haastattelujen perusteella, ja varmistamme, että työntekijät oppivat nopeasti uudet työtehtävät. Vastaamme myös työntekijöiden tarvitsemista kursseista, vakuutuksista, turvavaatetuksesta sekä vaaditun kielitaidon tasosta.

HENKILÖSTÖ
Hankimme osaavia ja luotettavia työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta. Työssään viihtyvät työntekijät ovat kilpailuvalttimme ja huolehdimme heidän tarpeistaan niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.

KANSAINVÄLISYYS
Käytämme laajaa kansainvälistä kumppanuusverkostoamme hyödyksi löytääksemme kunkin asiakkaan tarpeisiin täydellisesti sopivat henkilöt. Toimimme yhteistyössä eri alojen oppilaitosten ja henkilöstöpalvelualan yritysten kanssa ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Huomioitavaa kuitenkin on, että pääasiassa aloitamme aina rekrytoinnin vapaana olevasta, osaavasta ja ammattitaitoisesta kotimaisesta työvoimasta. Yhteistyökumppanimme löytyvät mm. Puolasta, Bulgariasta, Ukrainasta ja Venäjältä.

KOKEMUS
Meillä on kokemusta ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoinnista jo yli 15 vuoden ajalta. Kuljemme kehityksen mukana ja pyrimme tuntemaan asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa mahdollisimman hyvin, voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua. Staffgaten oman rekrytointijärjestelmän ja verkoston lisäksi käytämme haetun tehtävän mukaisia kanavia ja medioita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja mahdollisimman monen potentiaalisen hakijan löytämiseksi.

Rekrytoimme ja välitämme työntekijöitä muun muassa seuraaville toimialoille:

 • Rakennusteollisuus
 • Teknologiateollisuus
 • Metsäteollisuus
 • Rakennusten purkutyöt
 • Terveydenhuolto
 • Siivousala
 • Logistiikka
 • Insinööritehtävät
 • Ympäristö- ja muu rakentaminen
 • Toimihenkilötehtävät

   

Työnantaja, näin pääset rekrytoinnissa hyvin liikkeelle:

1. Tee selkeä aikataulutus ja työnjako. Jo tässä kohtaa on hyvä tarkastella omaa ajankäyttöä, mitä kannattaa tehdä itse ja kuinka paljon on hyötyä rekrytoinnin asiantuntijamme käytöstä.

2. Määritä tarpeesi huolella. Käytä alussa tehtävänkuvan ja haettavan profiilin määrittämiseen niin paljon aikaa ja vaivaa kuin se vaatii. Meillä Staffgatella on kokemusta erilaisten toimialojen erityispiirteitä ja vaatimuksista, jotka nopeuttavat tätäkin vaihetta.

 
3. Laadi työpaikkailmoitus ja valitse oikea hakukanava. Tarpeen ja vaatimusten tulisi heijastua ilmoituksesta kirkkaasti, jotta oikeat henkilöt voivat kiinnostua tehtävästä. Valitse hakukanavat kohderyhmän käyttäytymisen mukaan. Antaessasi rekrytointitehtävän asiantuntijalle, hoituu nämäkin tehtävät mallikkaasti. Meillä Staffgatella on käytössämme erilaiset hakukanavat, verkostot ja yhteistyötahot.

Lisää rekrytointivinkkejä on Staffgaten 3 yhteistyöetua -blogimme yhteydessä!

Työnantaja, jos haluat päästä mahdollisimman pian eteenpäin ja haluat rekrytointiosaamisen kumppanin, niin ota meihin yhteyttä!