Ammattitaidon valmennus

Ammattitaidon valmennus ja koulutus erilaisiin tarpeisiin, on myös osa Staffgaten palvelukokonaisuutta. Räätälöimme juuri teidän henkilöstöllenne sopivan paketin esim. myyntikoulutus, esimiesvalmennus, työyhteisövalmennus. Lisäksi kauttamme tarvittavat työturvallisuus-, ratatyö- ja tulityökorttikoulutukset. Olemme myös suunnitelleet erityisesti rekrytoinnista vastaaville henkilöille koulutuspaketin.

Ammattitaidon valmennus

Toimiva työyhteisö

Toimiva työyhteisö on jokaisen siinä toimivan etu ja lisää arjen mielekkyyttä monella tavalla. Yhteisöllisyys työntekijöiden kesken lisää aitoa vuorovaikutusta, vahvistaa ammatti-identiteettiä ja myös sopeutumista erilaisiin muutoksiin työpaikalla. Kauttamme saatte tilattua juuri teidän yrityksellenne mietityn kokonaisuuden, joka innostaa jatkossakin kehittämään sujuvampaa arkea ja löytämään uusia näkökulmia omasta työympäristöstä.


Työturvallisuus-, ratatyö- ja tulityökorttikoulutukset

Kauttamme tarvittavat turvallisuus- ja lupakoulutukset ammattitaidolla teollisuuden, asennustöiden ja rakennustyömaiden tarpeisiin.


Tuleville esimiehille


Esimiehenä toimiminen vaatii jatkuvaa kehittymistä ja laajaa tietotaitoa oman alan organisaatioiden toimintamalleista. Meillä on tarjota eväät joilla esimiestyössä vastaantulevat haasteet voidaan kääntää voimavaroiksi ja sujuvasta henkilöjohtamisesta saadaan paras hyöty irti yrityksen ja koko henkilöstön eduksi.

 

Insinöörien ja toimihenkilöiden rekrytointikoulutus

Toteutamme yleensä 0-5 vuotta kokemusta kerryttäneiden tai vastavalmistuneiden suunnitteluinsinöörien rekrytointeja. Meillä on toimivat koulutus- ja perehdytysprosessit, minkä ansiosta uudet työntekijät pääsevät tavallista nopeammin käsiksi yrityksesi tuottavaan työhön. Erityisesti mekaniikkasuunnittelussa teemme projekteja asiakkaan tarpeen mukaan. Asiakasprojektimme sijaitsevat pääsääntöisesti Päijät-Hämeessä ja Etelä-Suomessa.

Perehdytys ja koulutus

Tarjoamme hakijoillemme parhaan mahdollisen avun onnistumiseen rekrytoinnissa. Panostamme yhteistyöhön nykyaikaisilla tavoilla ja toimimme ketterästi ja nuorekkaasti. Pyrimme tekemään paljon enemmän kuin pelkän rekrytoinnin ja tarjoamme parhaan mahdollisen esimiestuen. Kauttamme on mahdollista myös saada työn aloituksen jälkeen tukea sopimuksen mukaan. 

Kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita ja omaavat käytännön kokemusta tyypillisistä teollisuuden ja rakentamisen tehtävistä. Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme, että saat sitä osaamista, mitä tarvitset!

Myyntikoulutus

Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja asiantuntevaa myyntikoulutusta ja -valmennusta erilaisiin tarpeisiin. Oma kokemuksemme myynnin tehtävistä sekä yhteistyöverkostomme kautta saatava osaaminen takaavat sen että voimme räätälöidä juuri oikeanlaisen koulutuspaketin jolla myyntityöhön saadaan uutta nostetta – omaa osaamista kehittämällä ja myös asiakkaan näkökulmaa ymmärtämällä.

 

Koulutus rekrytoinnin ammattilaisille

Staffgate on suunnitellut MeRekry-paketin, joka soveltuu erityisesti yritysten ja kuntien rekrytoinnista vastaville henkilöille. Paketti sisältää valmentajan tekemän alkukartoituksen, jossa täsmentyy valmennuspäivän sisällön osa-alueet ja laajuus valmennettavien osaamisen mukaan.

Koulutuksiin ja valmennuksiin liittyvät kysymykset ja lisätietopyynnöt voit laittaa osoitteeseen info(at)staffgate.fi

Mikäli olet työnhakija ja etsit uusia haasteita, laita meille vapaamuotoinen hakemus info(at)staffgate.fi. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä joukkoomme!