Avoimet työpaikat

Tervetuloa Staffgaten  Avoimet työpaikat -sivulle, jonka kautta voit hakea sinua kiinnostavaan, avoinna olevaan työtehtävään. Staffgate on myös apunasi  kaikissa työnhaun vaiheissa. Perehdytämme tarpeen mukaan työtehtäviin ja vastaamme työntekijöiden tarvitsemista kursseista, turvavaatetuksesta, vakuutuksista ja työehtosopimusten mukaisesta palkkauksesta.

Autamme tarvittaessa asunto-, työkalu- ja kulkemisjärjestelyissä ja tarjoamme myös harjoittelumahdollisuuksia sekä kontakteja toimialueemme yhteistyöyrityksiin. Voit työskennellä joko Staffgatella tai löydät avullamme työpaikan yhteistyöyrityksessä.

Uusimmat avoimet työpaikat

Ammattitaitoa ja kokemusta

01

Kumppanuus

Teemme yhteistyötä työntekijöiden, monien eri toimialojen yrityksien, julkisten työllisyyspalveluiden ja oppilaitosten kanssa.

02

Kokemus

Hyödynnämme ammattitaitoamme hyvästä rekrytoinnista sekä erilaisten työtehtävien ja toimialojen tuntemista.

03

Kohtaaminen

Autamme työntekijän ja työnantajan kohtaamaan niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissa työtehtävissä, on se sitten tuotannollista tai asiantuntijatehtäviä.

04

Kehitys

Käytämme ja hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat tulosta ja lisäarvoa meille kaikille.

Staffgate. Avoimet työpaikat. Avoimet työpaikat Lahti. Open positions. Tietosuojaseloste

Osaamista monesta toimialasta

Staffgate, teollisuus, työturvallisuus, work safety

TEOLLISUUS

Hitsaaja, prosessityöntekijä, kokoonpanija, metallityöntekijä ja muut tuotannon ammattilaiset. Muun muassa metsäteollisuus ja teknologiateollisuus.

RAKENNUSALA

Rakennustyöntekijä, purkutyöntekijä, kirvesmies ja muut alan ammattilaiset. Myös viher- ja ympäristörakentaminen.

Työnantaja Avoimet työpaikat

ASIANTUNTIJATEHTÄVÄT

Mekaniikkasuunnittelija, projektipäällikkö, myynti- ja markkinointitehtävät, työnjohtotehtävät ja muut johtotehtävät.

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistöhoitaja, siivooja, laitoshuoltaja ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Logistiikka

LOGISTIIKKA

Varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä, trukkikuski ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Haastattelu

HOIVA- JA TERVEYSALA

Varhaiskasvatuksen työtekijä, kotihoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitajat ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Myyntityö

ASIAKASPALVELU

Tekninen myyjä, myyntineuvottelija, buukkari, asiakasneuvoja ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Toimihenkilötehtävät, vuokratyöntekijä

TOIMIHENKILÖTEHTÄVÄT

Toimitusjohtaja, tuotantopäällikkö, työnjohtaja, ostaja, toimistotyöntekijä, kirjanpitäjä, sihteeri, assistentti ja muut alan ammattilaiset.

Etsitkö töitä?

Jos et ole löytänyt Avoimet työpaikat -sivulta itsellesi sopivaa työtehtävää, niin voit lähettää meille viestin tai avoimen työhakemuksen tämän nettisivuston Yhteystiedot -sivulta Lähetä viesti toimistoon -kohdasta.

Staffgate - Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut. Monimuotoisuus ja inklusiivisuus.

Oletko ahkera ja motivoitunut työntekijä, mutta työllistyminen ei silti ota onnistuakseen? Syy voi ehkä olla työnhakutaidoissa. Katso alla työnhaun kolme elementtiä, jotka olemme laatineet työnhakijalle – näin teet hyvän työhakemuksen. Lisäksi annamme vinkkejä kuinka hurmaat rekrytoijan ja avaat itsellesi oven työhaastatteluun!  Työnantajaa kiinnostaa koulutuksesi lisäksi tämän hetkinen osaamisesi ja se, miten hyvin persoonasi sopii haettuun tehtävään ja mahdollisten, uusien työkavereiden joukkoon.

Hyvä CV kiinnittää rekrytoijan huomion

Hyvä ensivaikutelma on tärkeä monissa elämäntilanteissa, myös työnhaussa. Selkeällä ja laadukkaalla CV:llä voit erottua eduksesi kilpailijoista ja herättää rekrytoijan kiinnostuksen. CV on ansioluettelo jossa kerrot pähkinänkuoressa itsestäsi, osaamisestasi ja työhistoriastasi.

Mikä sitten tekee CV:stä hyvän? Avainsana on selkeys. Sommitteluun kannattaa panostaa, sillä rekrytoija käyttää CV:n silmäilyyn keskimäärin 10 sekuntia ja tuona aikana tulisi pystyä havaitsemaan ainakin 3 oleellisinta asiaa: henkilö- ja yhteystiedot, viimeisin työkokemus ja koulutus. Kuva työnhakijasta on myös erittäin suositeltava lisä.

Tämän vuoksi olisi hyvä jos tärkeimmät tiedot saisi mahtumaan yhdelle A4 kokoiselle sivulle. Mikäli kokemusta on paljon, kannattaa ne tiivistää viimeiseen 5 vuoteen. Jos esimerkiksi haet sähköasentajan paikkaan, rekrytoijaa ei todennäköisesti kiinnosta ensimmäinen kesätyöpaikkasi mansikanpoimijana 20 vuoden takaa.

Työnhakijan persoonallisuus saa näkyä myös CV:ssä. Erilaisia visuaalisia elementtejä on täysin sallittua käyttää kunhan se on tehty hyvällä maulla eikä selkeä yleisilme kärsi. Kokeile vaikka perinteisen valkoisen pohjan sijasta vaaleanpunaista! Valokuvankaan ei tarvitse muistuttaa passikuvaa vaan hymyileminen on pikemminkin sääntö kuin poikkeus. Harrastuksilla ja kiinnostuksen kohteilla voi myös leikitellä. Voit esimerkiksi laittaa valokuvaksi yhteiskuvan lemmikkisi kanssa.

Staffgate - tiimityö
Staffgate - Koulutus

Panosta hakemukseen!

Työnhaku on monipuolistunut paljon kuluneen vuosikymmenen aikana. Siinä missä ennen vanhaan töitä etsittiin pääasiassa sanomalehti-ilmoituksista, ovat ne nykyään kadonneet lähes kokonaan. Työnhaku on digitalisoitunut ja siirtynyt suurimmaksi osaksi nettiin. Hakemuksessa kerrot tarkemmin soveltuvuudestasi juuri kyseiseen tehtävään. Hakemus voi olla perinteisessä kirjeen muodossa tai vaikka video. Myös Staffgaten Avoimet työpaikat -ilmoituksia löytyy niin nettisivuilta, kuin sosiaalisesta mediasta. Usein hakemus pyydetään lähettämään sähköpostilla. Lisäksi monilla isommilla yrityksillä sekä rekrytointialan toimijoilla voi olla valmiit sähköiset lomakkeet, johon hakemusteksti pitää kirjoittaa suoraan.

Hakemuksessa pätee samat säännöt kuin CV:ssä, eli sen tulisi olla selkeä. Tarkoitus on kertoa tarkemmin kuinka taustasi ja osaamisesi ovat hyvät juuri tähän tehtävään. Pyri pysymään asiassa ja esittämään asiat lyhyesti ja ytimekkäästi. Rekrytoijaa kiinnostaa tietää koulutuksestasi, mutta ei todennäköisesti koulusi historiasta mikäli se ei ole haettavan työtehtävän kannalta oleellinen tieto. Työpaikkailmoituksissa kuvaillaan usein melko tarkasti minkälainen työntekijä olisi sopiva, joten kannattaa lukea ilmoitus huolellisesti ja kirjoittaa hakemus sen pohjalta. Ylitsevuotava liioittelu hakemuksessa ja varsinkaan valehtelu ei ole koskaan suotavaa.

Vaikka valmiit lomakkeet ovat yleistyneet, on myös avoin hakemus mahdollinen monessa tilanteessa. Se on myös työnhakijalle oivallinen keino metsästää piilotyöpaikkoja. Meillä Staffgatella avoimet hakemukset voi lähettää osoitteeseen info(at)staffgate.fi.

Ensivaikutelma työhaastattelussa

Saitko kutsun työhaastatteluun? Hienoa, olet siis yksi potentiaalisimmista työnhakijoista kymmenien tai kenties satojen hakijoiden joukossa! Ei kuitenkaan kannata mennä vielä asioiden edelle vaan jatkaa itsensä mainostamista ja taitojensa myymistä myös haastattelun aikana. Ensivaikutelman tärkeys pätee tässäkin! Saavu paikalle sovittuun aikaan, mielummin hiukan etuajassa kuin myöhässä. Huolehdi hyvästä hygieniasta ja valitse siistit, puhtaat vaatteet. Voit ottaa etukäteen selvää työpaikan pukeutumisetiketistä, mutta ajaton mustavalkoinen asukokonaisuus toimii monessa tilanteessa. Naisilla siisti ja hillitty meikki on suotavaa.

Haastatteluun kannattaa valmistautua etukäteen pohtimalla esimerkiksi vastauksia mahdollisiin haastattelukysymyksiin sekä mitä itse haluat kysyä haastattelijalta. Aito kiinnostus haettua työtehtävää kohtaan on aina hyvä asia. Muista että rekrytoijatkin ovat ihmisiä ja jännityksestä on täysin sallittua mainita.

Lopuksi vielä, rentoudu ja ole oma itsesi, siistillä olemuksella ja perus käytöstavoilla pääsee jo pitkälle!

Voit laittaa meille heti viestiä tai avoimen hakemuksen  
Yhteystiedot -sivulta Lähetä viesti toimistoon -kohdasta.