Henkilöstövuokraus 

Staffgate Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa työnantajalle joustavia henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja. Palvelumme ulottuu kaikkialle Suomeen.

Teemme yhteistyötä monien työnantajien, oppilaitosten ja julkisten työllisyyspalveluiden kanssa löytääksemme ammattitaitoisia, osaavia ja motivoituneita työntekijöitä.

Olemme työnantajalle osaamisen kumppani, sillä välitämme työntekijöitä laaja-alaisesti monille eri aloille: teollisuus, rakennusala, palveluala, tuotanto- ja valmistus, asiantuntijatehtävät, kiinteistönhuolto, logistiikka, hoiva- ja terveysala sekä yleisesti asiakaspalvelu- ja toimihenkilötehtäviin.

Rekrytoimme jatkuvasti tekijöitä mm. tuotanto,- asiakaspalvelu,- asiantuntija-, esimies- sekä johtotehtäviin.

Tarve joustavalle ja tehokkaalle työvoiman hallinnalle on korostunut entisestään nykyaikaisessa liike-elämässä, jossa muutokset tapahtuvat nopeasti ja odottamattomasti. Yksi ratkaisu tähän tarpeeseen on henkilöstövuokrauspalveluiden hyödyntäminen. Tämä innovatiivinen lähestymistapa työvoiman hallintaan tarjoaa sekä yrityksille että työntekijöille monia etuja. Lue lisää blogikirjoituksestamme https://www.staffgate.fi/blogi/henkilostovuokraus-ja-suorarekrytointi/

 

Staffgate, Leipuri, kondiittori, leipuri-kondiittori, leipomotyöntekijä, pakkaaja, lähettämötyöntekijä, Henkilöstövuokraus. Henkilöstövuokraus Lahti.

Vahvuutemme rekrytoinnissa

01

Kumppanuus

Teemme yhteistyötä työntekijöiden, monien eri toimialojen yrityksien, julkisten työllisyyspalveluiden ja oppilaitosten kanssa.

02

Kokemus

Hyödynnämme ammattitaitoamme hyvästä rekrytoinnista sekä erilaisten työtehtävien ja toimialojen tuntemista.

03

Kohtaaminen

Autamme työnantajan ja -tekijän kohtaamaan niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissa työtarpeissa, on se sitten tuotannollista tai asiantuntijatehtäviä.

04

Kehitys

Käytämme ja hyödynnämme uusia teknologioita, jotka tuovat tulosta ja lisäarvoa kumppaneillemme.

Staffgate. Avoimet työpaikat. Avoimet työpaikat Lahti. Open positions. Tietosuojaseloste

Työnantaja, meillä on osaamista monesta toimialasta

Staffgate, teollisuus, työturvallisuus, work safety

TEOLLISUUS

Hitsaaja, prosessityöntekijä, kokoonpanija, metallityöntekijä ja muut tuotannon ammattilaiset. Muun muassa metsäteollisuus ja teknologiateollisuus.

Staffgate, Rakennustyöntekijä, purkutyöntekijä, kirvesmies ja muut alan ammattilaiset. Myös viher- ja ympäristörakentaminen.

RAKENNUSALA

Rakennustyöntekijä, purkutyöntekijä, kirvesmies ja muut alan ammattilaiset. Myös viher- ja ympäristörakentaminen.

Työnantaja Avoimet työpaikat. erilaiset työtehtävät

ASIANTUNTIJATEHTÄVÄT

Mekaniikkasuunnittelija, projektipäällikkö, myynti- ja markkinointitehtävät, työnjohtotehtävät ja muut johtotehtävät.

Staffgate, Kiinteistöhoitaja, siivooja, laitoshuoltaja ja muut alan ammattilaise

KIINTEISTÖHUOLTO

Kiinteistöhoitaja, siivooja, laitoshuoltaja ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate, Varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä, trukkikuski ja muut alan ammattilaiset.

LOGISTIIKKA

Varastotyöntekijä, terminaalityöntekijä, trukkikuski ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Haastattelu Henkilöstövuokraus Suorarekrytointipalvelut, Varhaiskasvatuksen työtekijä, kotihoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja ja muut alan ammattilaiset. Tunneäly. Henkilöstövuokrauspalvelut, suorarekrytointi

HOIVA- JA TERVEYSALA

Varhaiskasvatuksen työtekijä, kotihoitaja, lähihoitaja, sairaanhoitaja, hoiva-avustaja ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Myyntityö

ASIAKASPALVELU

Tekninen myyjä, myyntineuvottelija, buukkari, asiakasneuvoja ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate - Toimihenkilötehtävät, vuokratyöntekijä, Toimitusjohtaja, tuotantopäällikkö, työnjohtaja, ostaja, toimistotyöntekijä, kirjanpitäjä, sihteeri, assistentti ja muut alan ammattilaiset.

TOIMIHENKILÖTEHTÄVÄT

Toimitusjohtaja, tuotantopäällikkö, työnjohtaja, ostaja, toimistotyöntekijä, kirjanpitäjä, sihteeri, assistentti ja muut alan ammattilaiset.

Staffgate, Ravintolapäällikkö, kokki, tarjoilija, baarimikko, keittäjä, ravintolatyöntekijä, leipuri, kahvilatyöntekijä, barista.

RAVINTOLA- JA KAHVILA

Ravintolapäällikkö, kokki, tarjoilija, baarimikko, keittäjä, ravintolatyöntekijä, leipuri, kahvilatyöntekijä, barista.

Staffgate - Työtä tekijälle, Proviisori, farmaseutti, lääketeknikko, tekninen työntekijä, merkonomi, kosmetologi, siistijä.

FARMASIAN ALA

Proviisori, farmaseutti, lääketeknikko, tekninen työntekijä, merkonomi, kosmetologi, siistijä.

Staffgate, Leipuri, kondiittori, leipuri-kondiittori, leipomotyöntekijä, pakkaaja, lähettämötyöntekijä, Henkilöstövuokraus. Henkilöstövuokraus Lahti.

LEIPOMOALA

Leipuri, kondiittori, leipuri-kondiittori, leipomotyöntekijä, pakkaaja, lähettämötyöntekijä, kunnossapitoasentaja.

Staffgate - tiimityö Team-work in Finland, Järjestelmäasiantuntija, suunnitteluinsinööri, ohjelmoija, sisällöntuottaja, kouluttaja.

IT- JA OHJELMOINTI

Järjestelmäasiantuntija, suunnitteluinsinööri, ohjelmoija, sisällöntuottaja, kouluttaja.

Kansainvälisen osaamisen 
henkilöstövuokraus

Laajan kansainvälisen verkostomme ja kumppaneidemme avulla löydämme asiakkaidemme tarpeisiin sopivat työntekijät. Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden ja rakentamisen usean tason tehtäviin. Lähtökohtaisesti etsimme kuitenkin aina paikallista työvoimaa ensin, ennen kuin laajennamme hakua ulkomaille.

Staffgate - Rakennusala

Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Työnantajalle olemme oiva kumppani, sillä sinun on helppo toimia meidän kanssamme, koska puhumme yritysmaailmasta saadun kokemuksemme myötä kanssasi samaa kieltä. Voimme auttaa työnantajaa löytämään ammattitaitoista osaamista niin lyhyt- kuin pitkäaikaisiin työtarpeisiin, on se sitten tuotannollista tai asiantuntijatehtäviä. 

Palvelumme ytimessä on neljä asiaa, jotka auttavat työnantajaa onnistumaan työntekijän rekrytoinnissa: kumppanuus, kokemus, kohtaaminen ja kehitys. Näistä vahvuuksistamme voit lukea lisää myös blogistamme ”Onnistunut rekrytointi Staffgaten näkökulmasta”.

Tunnistamme oikean ihmisen oikeaan tehtävään – tässä kohtaa selvitämme työnhakijan osaamista, kokemusta ja motivaatiota. Arvostamme kaikenlaisia töitä – tunnemme toimialojen erityispiirteet ja työtehtävät vaatimuksineen. Panostamme erilaisiin yhteistyömuotoihin, verkostoitumiseen sekä erilaisten hakukanavien hyödyntämiseen.

Henkilöstövuokraus
Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden ja rakentamisen joka tason tehtäviin. Vuokratyöntekijämme edustavat eri alojen ammattilaisia ja tulevat sekä Suomesta että ulkomailta. Voimme järjestää yhden tai useamman henkilön kerrallaan lyhyisiin ja pitkäaikaisiin työtehtäviin.

Voit maksaa toimeksiannosta kertakorvauksen tai hankkia meiltä vuokratyövoimaa aikaperusteisesti tai määräperusteisesti – etsimme sinulle yhdessä sopivan ratkaisun.

Rekrytointipalvelut
Tarjoamme ensiluokkaisia rekrytointipalveluita monille eri aloille ja erilaisiin tehtäviin. Henkilöstökonsulttimme ymmärtävät alojen erityispiirteet ja löytävät sopivat henkilöt yrityksesi tarpeisiin. Voit rekrytoida avullamme myös ammattilaiset suoraan omille palkkalistoillesi.

Palvelumme kattaa kaiken sopivien ehdokkaiden etsimisestä ja haastatteluista aina perehdytykseen saakka – tarpeidesi mukaan. Vuokratyövoimana aloittaneen työntekijän siirtäminen omaan palvelukseen on myös mahdollista.

Staffgate, Rakennustyöntekijä, purkutyöntekijä, kirvesmies ja muut alan ammattilaiset. Myös viher- ja ympäristörakentaminen.

Henkilöstö
Hankimme osaavia ja luotettavia työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta. Työssään viihtyvät työntekijät ovat kilpailuvalttimme ja huolehdimme heidän tarpeistaan niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.

Kansainvälisyys
Käytämme laajaa kansainvälistä kumppanuusverkostoamme hyödyksi löytääksemme kunkin asiakkaan tarpeisiin täydellisesti sopivat henkilöt. Toimimme yhteistyössä eri alojen oppilaitosten ja henkilöstöpalvelualan yritysten kanssa ja toimintamme laajenee jatkuvasti. Huomioitavaa kuitenkin on, että pääasiassa aloitamme aina rekrytoinnin vapaana olevasta, osaavasta ja ammattitaitoisesta kotimaisesta työvoimasta. Yhteistyökumppanimme löytyvät mm. Puolasta, Bulgariasta, Ukrainasta ja Venäjältä.

Kokemus
Meillä on kokemusta ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoinnista jo yli 15 vuoden ajalta. Kuljemme kehityksen mukana ja pyrimme tuntemaan asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa mahdollisimman hyvin, voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua. Staffgaten oman rekrytointijärjestelmän ja verkoston lisäksi käytämme haetun tehtävän mukaisia kanavia ja medioita parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ja mahdollisimman monen potentiaalisen hakijan löytämiseksi.

Teemme yhteistyötä

Voit ottaa yhteyttä suoraan meidän rekrytoinnin asiantuntijoihimme, niin päästään heti liikkeelle. Voit myös lähettää vapaamuotoisen tarjouspyynnön lomakkeen kautta.

Johanna Laaksonen
Rekrytointiasiantuntija
+ 358 41 315 0741
johanna.laaksonen(at)staffgate.fi

Juha Kortelainen
Rekrytointiasiantuntija
+ 358 44 970 2090
juha.kortelainen(at)staffgate.fi

Kimmo Palo
Toimitusjohtaja
+358 45 673 5484
kimmo.palo(at)staffgate.fi

Staffgate - Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut. Monimuotoisuus ja inklusiivisuus.

Ammattitaidon valmennus

Ammattitaidon valmennus ja koulutus erilaisiin tarpeisiin, on myös osa Staffgaten palvelukokonaisuutta. Räätälöimme juuri teidän henkilöstöllenne sopivan paketin esim. myyntikoulutus, esimiesvalmennus, työyhteisövalmennus. Lisäksi kauttamme tarvittavat työturvallisuus-, ratatyö- ja tulityökorttikoulutukset. Olemme myös suunnitelleet erityisesti rekrytoinnista vastaaville henkilöille koulutuspaketin.

Toimiva työyhteisö
Toimiva työyhteisö on jokaisen siinä toimivan etu ja lisää arjen mielekkyyttä monella tavalla. Yhteisöllisyys työntekijöiden kesken lisää aitoa vuorovaikutusta, vahvistaa ammatti-identiteettiä ja myös sopeutumista erilaisiin muutoksiin työpaikalla. Kauttamme saatte tilattua juuri teidän yrityksellenne mietityn kokonaisuuden, joka innostaa jatkossakin kehittämään sujuvampaa arkea ja löytämään uusia näkökulmia omasta työympäristöstä. Lue myös blogimme Monimuotoisuus ja inklusiivisuus on voimavara yrityksille.

Työturvallisuus-, ratatyö- ja tulityökorttikoulutukset
Kauttamme tarvittavat turvallisuus- ja lupakoulutukset ammattitaidolla teollisuuden, asennustöiden ja rakennustyömaiden tarpeisiin.

Tuleville esimiehille
Esimiehenä toimiminen vaatii jatkuvaa kehittymistä ja laajaa tietotaitoa oman alan organisaatioiden toimintamalleista. Meillä on tarjota eväät joilla esimiestyössä vastaantulevat haasteet voidaan kääntää voimavaroiksi ja sujuvasta henkilöjohtamisesta saadaan paras hyöty irti yrityksen ja koko henkilöstön eduksi.

Perehdytys ja koulutus
Tarjoamme hakijoillemme parhaan mahdollisen avun onnistumiseen rekrytoinnissa. Panostamme yhteistyöhön nykyaikaisilla tavoilla ja toimimme ketterästi ja nuorekkaasti. Pyrimme tekemään paljon enemmän kuin pelkän rekrytoinnin ja tarjoamme parhaan mahdollisen esimiestuen. Kauttamme on mahdollista myös saada työn aloituksen jälkeen tukea sopimuksen mukaan. 

Kouluttajamme ovat alansa asiantuntijoita ja omaavat käytännön kokemusta tyypillisistä teollisuuden ja rakentamisen tehtävistä. Voit luottaa siihen, että teemme kaikkemme, että saat sitä osaamista, mitä tarvitset!

Ammattitaidon valmennus. Työllisyyspalvelut.

Myyntikoulutus
Yrityksemme tarjoaa asiakkailleen monipuolista ja asiantuntevaa myyntikoulutusta ja -valmennusta erilaisiin tarpeisiin. Oma kokemuksemme myynnin tehtävistä sekä yhteistyöverkostomme kautta saatava osaaminen takaavat sen että voimme räätälöidä juuri oikeanlaisen koulutuspaketin jolla myyntityöhön saadaan uutta nostetta – omaa osaamista kehittämällä ja myös asiakkaan näkökulmaa ymmärtämällä.

Koulutus rekrytoinnin ammattilaisille
Staffgate on suunnitellut MeRekry-paketin, joka soveltuu erityisesti yritysten ja kuntien rekrytoinnista vastaville henkilöille. Paketti sisältää valmentajan tekemän alkukartoituksen, jossa täsmentyy valmennuspäivän sisällön osa-alueet ja laajuus valmennettavien osaamisen mukaan.

Koulutuksiin ja valmennuksiin liittyvät kysymykset ja lisätietopyynnöt voit laittaa osoitteeseen info(at)staffgate.fi

Mikäli olet työnhakija ja etsit uusia haasteita, laita meille vapaamuotoinen hakemus info(at)staffgate.fi. Etsimme jatkuvasti hyviä tyyppejä joukkoomme!