Henkilöstö

Henkilöstö - Staffgate Oy

Hankimme osaavia ja luotettavia työntekijöitä sekä Suomesta että ulkomailta. Työssään viihtyvät työntekijät ovat kilpailuvalttimme ja huolehdimme heidän tarpeistaan niin työelämässä kuin vapaa-ajalla.

Kansainvälisyys

Kansainvälisyys - Staffgate Oy

Käytämme laajaa kansainvälistä kumppanuusverkostoamme hyödyksi löytääksemme kunkin asiakkaan tarpeisiin täydellisesti sopivat henkilöt. Toimimme yhteistyössä eri alojen oppilaitosten ja henkilöstöpalvelualan yritysten kanssa ja toimintamme laajenee jatkuvasti.

Kokemus

Kokemus - Staffgate Oy

Meillä on kokemusta ammattitaitoisten ja motivoituneiden työntekijöiden rekrytoinnista jo yli 15 vuoden ajalta. Kuljemme kehityksen mukana ja pyrimme tuntemaan asiakkaamme ja heidän liiketoimintansa mahdollisimman hyvin voidaksemme tarjota parasta mahdollista palvelua.

Henkilöstövuokraus voi olla helppoa, kun tiedät mistä etsiä. Yrityksemme saattaa yhteen työnantajat ja -hakijat kaikkialla Suomessa.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut koko Suomen alueelle

Staffgate Oy on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointipalveluihin keskittynyt yritys. Olemme 100 % suomalainen kasvuyritys, jolla on laaja kansainvälinen tausta. Ajatuksenamme on yhdistää joustavasti työntekijöitä tarvitsevat yritykset ja työtä tarvitsevat osaajat. Palvelumme kattavat työn ja tekijän yhteensovittamisen tarpeet rekrytoinnista työn toteuttamiseen asti. Toimimme erityisesti Etelä-Suomen alueella, mutta asiakkaidemme toimitilojen ja työmaiden sijainnin mukaan palvelumme ulottuu tarvittaessa kaikkialle Suomeen. Välitämme työvoimaa etenkin teollisuuden ja rakentamisen tehtäviin.

Asiakkaitamme ovat erityisesti teollisuuden tuotanto- ja konepajat. Meidän kanssamme on helppo toimia, koska puhumme kanssasi samaa kieltä. Pystymme auttamaan asiakkaitamme myös silloin, kun investointihanke edellyttää laajempaa työvoiman rekrytointia. Voimme olla hankkeessa mukana jo sen suunnittelun alkuvaiheesta lähtien.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus - Staffgate Oy

Tarjoamme työvoiman vuokrausta mm. teollisuuden, rakentamisen joka tason tehtäviin. Vuokratyöntekijämme edustavat eri alojen ammattilaisia ja tulevat sekä Suomesta että ulkomailta. Voimme järjestää yhden tai useamman henkilön kerrallaan lyhyisiin ja pitkäaikaisiin työtehtäviin.

Voit maksaa toimeksiannosta kertakorvauksen tai hankkia meiltä vuokratyövoimaa aikaperusteisesti tai määräperusteisesti − etsimme sinulle yhdessä sopivan ratkaisun.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelut - Staffgate Oy

Tarjoamme ensiluokkaisia rekrytointipalveluita teollisuus- ja rakennusalalle. Henkilöstökonsulttimme ymmärtävät näiden alojen erityispiirteet ja löytävät sopivat henkilöt yrityksesi tarpeisiin. Voit rekrytoida avullamme ammattilaiset suoraan omille palkkalistoillesi.

Palvelumme kattaa kaiken sopivien ehdokkaiden etsimisestä ja haastatteluista aina perehdytykseen saakka − tarpeidesi mukaan. Vuokratyövoimana aloittaneen työntekijän siirtäminen omaan palvelukseen on myös mahdollista.

Laatu ja koulutus

Koulutukset - Staffgate Oy

Me Staffgate Oy:llä huolehdimme siitä, että valitsemamme työntekijät ovat vahvoja oman alansa ammattilaisia, joilla on pitkä kokemus ja kova motivaatio ahkeraan työntekoon.

Kaikki työntekijät valitaan henkilökohtaisten haastattelujen perusteella, ja varmistamme, että työntekijät oppivat nopeasti uudet työtehtävät. Vastaamme myös työntekijöiden tarvitsemista kursseista, vakuutuksista, turvavaatetuksesta sekä vaaditun kielitaidon tasosta.

Rekrytoimme ja välitämme työntekijöitä muun muassa seuraaville toimialoille

Keskitymme ennen kaikkea  teollisuuden, rakentamisen ja niiden toimihenkilötehtäviin. Vuokratyön lisäksi tarjoamme rekrytointia asiantuntijatehtäviin muille aloille, kuten myynti- ja projektitehtävät.

Luotettava kumppani - Staffgate Oy
Suomen vahvimmat 2020 - Staffgate Oy