Onnistunut rekrytointi Staffgaten näkökulmasta

Onnistunut rekrytointi
Olemme suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys ja tarjoamme kattavia henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluja eri aloille ympäri Suomea. Yhteistyössä työnantajien, oppilaitosten ja julkisten työllisyyspalveluiden kanssa pyrimme löytämään ammattitaitoisia, osaavia ja motivoituneita työntekijöitä. Avaamme alla tiivistetysti, mitä onnistunut rekrytointi tarkoittaa Staffgaten perspektiivistä.

Kumppanuus lähtökohtana

Staffgaten toiminta perustuu kumppanuuteen ja tiiviiseen yhteistyöhön eri toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on olla työnantajalle osaamisen kumppani, joka välittää työntekijöitä laaja-alaisesti eri aloille. Tämä mahdollistaa monipuolisen osaamisen ja ammattitaitoisen työvoiman tarjoamisen asiakkaillemme.

Ammattitaidon ja kokemuksen hyödyntäminen

Hyödynnämme vuosien ammattitaitoamme ja toimialojen tuntemusta varmistaaksemme, että jokainen rekrytointi vastaa sekä työnantajan että työntekijän tarpeita. Tämä tarkoittaa, että arvioimme huolellisesti kunkin työnhakijan osaamista, kokemusta ja motivaatiota löytääksemme parhaan mahdollisen osaajan avoinna oleviin tehtäviin.

Kohtaamisen mahdollistaminen

Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan niin lyhyt- kuin pitkäaikaisissa työtarpeissa. Tämä sisältää tuotannolliset, asiantuntija- ja johtotehtävät sekä monia eri aloja. Staffgaten rooli on toimia sillanrakentajana, joka yhdistää oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin.

Kehityksen ja teknologian hyödyntäminen

Olemme sitoutuneet kehitykseen ja uusien teknologioiden hyödyntämiseen rekrytoinnissa. Tämä tarkoittaa, että etsimme jatkuvasti innovatiivisia tapoja parantaa rekrytointiprosessejamme ja tuoda lisäarvoa kumppaneillemme.

Onnistunut rekrytointi Staffgaten näkökulmasta tarkoittaa oikeiden ihmisten löytämistä oikeisiin tehtäviin. Tunnistamme työnhakijan osaamisen ja motivaation ja arvostamme kaikenlaisia töitä. Panostamme yhteistyömuotoihin, verkostoitumiseen ja erilaisten hakukanavien hyödyntämiseen. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat käyttöönsä parhaan mahdollisen työvoiman, joka tukee heidän liiketoimintansa kasvua ja kehitystä.